De laatste berichten


Zonnig defilé Avond4daagse

Vlaardingen      01 juni 2017

Zolang ik me kan heugen is er de Avond4daagse. Vroeger liepen we met de showband in de stoet, startend vanaf de Mozartlaan. Tegenwoordig spelen we met de blaaskapel bij het stadhuis op de Markt, zo ook vandaag.

Redelijk vroeg ...


Lees meer   


Feestelijke opening vaarseizoen

Vlaardingen      13 mei 2017

Weer eens wat anders, een optreden bij een botenclub. De Buitenlust bestond 40 jaar en er was die dag opening van het vaarseizoen. Deze club ligt aan de vaart, dus een mooi gebied om in te varen. We verzamelden bij de club en reden naar de parkeerpla...


Lees meer   
Komende optredens


Bedrijfsfeest

Jun
24
2017

De Lutte

16:30 tot 19:00 uur

Meer informatie   


Open Dag Volkstuinen

Jul
8
2017

Vlaardingen

13:00 tot 15:30 uur

Meer informatie   


Bekijk de volledige agenda


Wij zijn De Haringkoppen

Iets te vieren? Open dag? Opening van uw bedrijf? 'Blaaskapel de Haringkoppen' weet van elke gelegenheid weer een feestje te maken. We spelen in de samenstelling van een bigband, maar de sound van een dweilorkest. Het eigen geluid ontstaat door de vele eigen arrangementen.

Wij hebben een breed repertoire, bestaande uit vrolijke meezingers tot rustige nummers. Hierbij kunt u denken aan; Jan Smit, Frans Duijts, Vader Abraham, Simon & Garfunkel, Rob de Nijs, Boudewijn de Groot en ga zo maar door. In de decembermaanden zijn wij ook nog actief als zwartepietenband en als kerstband. Bij de vereniging staan muzikaliteit en gezelligheid op de eerste plaats, maar de sfeer is familiair.
Volg ons,
en mis niks!FacebookTwitterYouTube


Van Zanten Vlaardingen
Gemeente Vlaardingen
Fonds Schiedam Vlaardingen
The MindOffice
Van Zanten Vlaardingen
Gemeente Vlaardingen
Fonds Schiedam Vlaardingen
The MindOffice